Favoritem šéfa Toyoty je M. Schumacher

Ove Andersson tipuje za letošního mistra světa německého jezdce Ferrari Michaela Schumachera.

Podle Anderssona bude bitva o titul rozhodnuta mezi Montoyou a starším Schumacherem. Přestože má Kolumbijec k dispozici lepší komplet, zkušenosti dle Anderssona budou hrát rozhodující roli a těch má více německý pilot.

„Myslím si, že zkušenosti Michaela Schumachera budou klíčovým prvkem. Montoya je enormně talentovaný, ale jeho slabší stránkou je nevyrovnanost,“ řekl Švéd. A v čem je výhoda JPM? „Juan má velké štěstí v tom, že má velmi dobré pneumatiky Michelin, proto je nejrychlejší,“ pokračoval šéf stáje Toyota.

Ove Andersson se zmínil i o letošním šampionátu a jeho vlivu na sledovanost i zájem o Formuli 1. „Dlouho jsme tak zajímavou sezonu neviděli. V letošním roce již máme 8 různých vítězů, a to je jistě pro náš sport velmi dobré,“ konstatoval.

Přesto si však myslí, že závěr sezony nebude úplně tím nejlepším, co by mohlo F1 potkat, neboť svůj 6 titul mistra světa získá Michael Schumacher, což by mohlo být trochu nudné, nicméně to dle Švéda bude dramatické rozuzlení. „Jsem si jist, že Ferrari se již žádné chyby nedopustí.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu