GP Německa: Páteční Pole position pro Ralfa

Velkým stylem zahájil skoro domácí GP tým BMW Williams, třetí Trulli ztratil na Ralfa 6 desetin!

Domácí prostředí využil Ralf Schumacher k nejlepšímu času dne a jeho týmový kolega Juan Pablo Montoya úspěch týmu z Grove potvrdil druhým místem.

Třetí nejlepší čas zajel po agresivním, ale čistém letmém kole Jarno Trulli s Renaultem a opět porazil v kvalifikaci týmového kolegu Fernanda Alonsa, jenž skončil na 5. místě. Mezi oba Renaulty se vklínil Jaguar Marka Webbera, což je v jeho podání další skvělý výsledek, neboť tak vysoko jsme ho ve výsledkové listině kvalifikace již delší dobu neměli možnost zahlédnout. Že by Jaguar nasadil kromě Justina Wilsona i technické vylepšení vozů R4?

Nejrychlejší pilot ranního tréninku Coulthard se musel opět spokojit až s 11. místem. Týmový kolega Raikkonen zajel 6. čas a mezi oběma jezdci stáje McLaren Mercedes se seřadili překvapení dne Justin Wilson s Jaguarem, obě Ferrari a Olivier Panis s Toyotou. Překvapivě byl dnes znovu rychlejší Rubens Barrichello.

Problémy měl Jacques Villeneuve, jenž nemá nový tvar okruhu vůbec rád. To se mu možná také vymstilo, neboť letmé kolo pokazil a skončil až na 19. místě.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu