Spokojený Patrick Head

Ve chvíli, kdy Ralf Schumacher a následně i jeho týmový kolega Juan Pablo Montoya projeli cílem GP Francie, zářil Patrick Head spokojeností.

Ralf Schumacher navázal na své vítězství na Nürburgringu staré pouze 7 dní. V obou případech potvrdil kolumbijský pilot výbornou formu týmu BMW Williams v polovině letošní sezony druhými místy. Stáj z Grove si v Magny-Cours připsala druhé double za sebou.

„Byl to od Ralfa opravdu přesvědčivý výkon, jel dnes opravdu dobře,“ pochválil německého jezdce technický ředitel Patrick Head. Poznamenal také, že dnešní výkon je důkazem dobré práce na motoru, šasi i pneumatikách, neboť vše dohromady pracuje velice dobře. „Zdá se, že v tuto chvíli děláme věci správně,“ dodal spolumajitel stáje.

Poklonu však nezapomněl složit ani dodavateli pneumatik, neboť právě ty hrají v současné nadvládě stáje nepopiratelnou úlohu. „Měli jsme od Michelin k dispozici velice dobré pneumatiky, ale tak tomu bylo dříve zase u Ferrari. To je kouzlo Formule 1, všechny změny jsou tu velice rychlé,“ prohlásil ještě před odchodem gratulovat svým jezdcům Patrick Head.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu