U Renaultu začíná být dusno

Alonso - Briatore - Fisichella

Alonso - Briatore - Fisichella | foto: Lotus F1 Team

Alonso odejde na konci roku ke konkurenční stáji McLaren Mercedes. Doufá, že na kontě bude mít s Renaultem už dva tituly mistra světa, ale tým může posilovat sebevědomí Fisichellovi.

Příliš loajálně se Alonso ke svému týmu nezachoval, když loni podepsal smlouvu s McLarenem platnou od roku 2007, a nedokázal tuto novinku s Ronem Dennisem utajit. Teď začíná svůj tým pomalu, ale jistě kritizovat. Flavio Briatore už také ódu na Alonsa nepěje.

Fernando Alonso pro španělský deník Marca: "Renault mi nikdy v ničem nepomohl. Za celých pět let, co jsem u nich, mi v ničem nevyhověli. Několikrát jsem je při závodech nebo při testech o něco žádal, ale nikdy jsem nic nedostal. Všichni viděli, co se v některých závodech stalo."

Těžko říct, co Fernandovi chybělo v týmu, který byl vždy postaven kolem něj, i když mladý Špalněl zrovna nejezdil nejlépe. Flavio Briatore svému pilotovi nerozumí: "Nevím, co těmi komentáři myslí."

Flavio Briatore už v případě Trulliho ukázal, že nepohodlné zaměstnance bez soudu hází přes palubu. A ukázal to v situaci, kdy Trulli jezdil rychleji a měl více bodů než Alonso...

Foto: Renault F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu