F1 tým Michaela Schumachera?

Schumacher, Michael

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Letošní sezóna bude možná poslední pro Michaela Schumachera. Co plánuje do budoucna nejúspěšnější pilot F1 v historii? Podle Eddieho Jordana se chystá založit vlastní stáj.

Zakladatel a šéf bývalé stáje Jordan, který přivedl Michaela Schumachera v roce 1991 do Formule 1, se domnívá, že Michael s velkou pravděpodobností vlastní stáj založí. Jordan to prozradil magazínu F1 Racing. Navíc prý Schumi vyjednává s německou automobilkou Audi.

"Nedivil bych se, kdyby se spojil s Volkswagenem a vstoupil pod značkou Audi do Formule 1," uvažuje Eddie Jordan. "Jméno Team Schumacher Audi F1 nebo Team Schumacher Volkswagen F1 by okamžitě přilákalo celé Německo a celý svět. Netvrdím, že se to stane, ale věřím, že tato myšlenka žije a Michaela si v této roli umím představit. On je mocnou osobností a jeho jméno má v F1 velikou váhu. Schumacher by otevřel dveře lidem, kteří se do F1 jinak nedostanou."

Eddie Jordan má bujnou fantazii, ale i nejneuvěřitelnější nápady se v F1 mnohdy naplní. Michael Schumacher však zatím nechce slyšet o ničem jiném, než o závodění.

Foto: Scuderia Ferrari

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu