DISKUZNÍ FÓRUM
FORMULE 1                        AUTA         RALLY         MOTORKY
NÁZEV SKUPINY PŘÍSPĚVKŮ POPIS SKUPINY
*   NEWS 29299 Diskuze pod články
ZOBRAZIT   * 30    * 60    * 90
Zprávy z průběhu čtvrtého dne testů v Barceloně
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí di Apetitto: myslim si, ze alonso si zvedat ...
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí Pája: Karle můžeš mi říct kdy ...

Daniel Šupa / f1news.cz   28-02-2010 22:01  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +3
[IP: 90.178.71.XXX]
Velmi děkujeme za kladné ohlasy i všechny náměty na změny či zlepšení a budeme se snažit i nadále přinášet zajímavé, aktuální a korektní informace.
Neregistrovaný uživatel
NAHLÁSIT REDAKCI   |   REAGOVAT

zeto   28-02-2010 20:58  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    0
[IP: 89.103.215.XXX]
]Adi: S tím vláknem máte pravdu, diskuzi by to zjednodušilo. Příslušnost k týmu se ale, myslím, pozná dobře i z příspěvků uživatele a jejich tónů :-)[/citace napsal:

No vidíte a já bych třeba vlákna nechtěl. V rozsáhlejších diskusích nemáte potom absolutně šanci zjistit, kde a jaké příspěvky přibyly. Potom abyste prohledávali celou diskusi znovu a znovu. To, myslím, není šťastný nápad. ;-)
Neregistrovaný uživatel

Lucie Vyčichlová   28-02-2010 19:40  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    0
[IP: 89.24.6.XXX]
Adi: S tím vláknem máte pravdu, diskuzi by to zjednodušilo. Příslušnost k týmu se ale, myslím, pozná dobře i z příspěvků uživatele a jejich tónů :-)
Neregistrovaný uživatel

Adi   28-02-2010 18:43  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -6
[IP: 94.112.189.XXX]
No určitě vy pomohla možnost vybrat si, jakému jezdci/týmu fandím a odpovědi na příspěvky udělat jako vlákna, pop.
Neregistrovaný uživatel

Franz   28-02-2010 18:35  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +7
[IP: 83.240.46.XXX]
připojuji se ke chvále na tyto stránky, myslím, že po tomto skvělém zpravodajství ze zimních testů už nikdo nemůže pochybovat o tom, kdo je česká jednička ve zpravodajství z F1... (ok)
Neregistrovaný uživatel

Karel V.   28-02-2010 18:32  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    0
souhlas, děkuji všem redaktorům f1news.cz za super zpravodajství, které bylo opravdu skvělým osvěženěním předsezonního času...doufám, že uvidíme napínavou sezonu, kterou budeme moci pozorovat i na těchto stránkách (y) :-)
Neregistrovaný uživatel

Rubinho   28-02-2010 17:44  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +3
[IP: 67.159.5.XXX]
di Apetitto napsal:
jak muze mit virgin dosluhujici soucastku, vzdyt jeste skoro nic nenajezdili, jsem zvedavy, zda v bahrajnu alespon jeden jejich vuz protne cilovou caru:-)

Virgin uz ma najeto pres 1500 km, to neni nic. To je uplne bezne, ze po takove vzdalenosti v F1 spousta dilu odchazi a je nutne je vymenit. Tymy v testech jedou v nekterych oblastech az fyz. limit zivotnosti, aby proverili spolehlivost.
Neregistrovaný uživatel

imartas   28-02-2010 17:35  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +2
[IP: 90.183.115.XXX]
Diskuze na těchto stránkách je opravdu asi její největší problém.Chtělo by to trochu ji zjednodušit a zpřehlednit.Jinak jsou tyhle stánky dobrý a rád si tady počtu.Jo a připojuji se s poděkováním redakci za super zprostředkování info z testů.Díky (y)
Neregistrovaný uživatel

Lucie Vyčichlová   28-02-2010 17:15  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -3
[IP: 89.24.7.XXX]
matias, pop, SeanL: Mockrát děkujeme!

Adi napsal:
Poslední dobou pro mne začínáte být jedničkou mezi českými servery a jestliže ještě malilinko zlepšíte diskuze, tak už opravdu nemám důvod chodit jinam, protože co se informovanosti a technických článků týče, ste jednička (ok)

Co byste zlepšil na našich diskuzích? Uvítáme podnětné připomínky....
Neregistrovaný uživatel

matias   28-02-2010 17:10  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +5
Aktivita:  1
[IP: 95.102.174.XXX]
Ďakujem za super informácie. Ste jedničky. (y)

Adi   28-02-2010 16:41  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +5
[IP: 94.112.189.XXX]
Mnohokrát děkuji za perfektní zpracování a informovanost z průběhu celého testování, tímto bych celé rekci chtěl popřát mnoho úspěchů v nadcházejíci sezóně a aby si udržela vysokou laťku. Poslední dobou pro mne začínáte být jedničkou mezi českými servery a jestliže ještě malilinko zlepšíte diskuze, tak už opravdu nemám důvod chodit jinam, protože co se informovanosti a technických článků týče, ste jednička (ok)
Neregistrovaný uživatel

pop   28-02-2010 16:38  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -4
Aktivita:  7
[IP: 86.49.60.XXX]
taky se pridavam k podekovani redakci....
jen tak dal (y)

SeanL   28-02-2010 16:30  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -2
Aktivita:  1
[IP: 94.112.194.XXX]
Já bych tím to jen chtěl poděkoval celé redakci f1news za takové to super zprostředkování celých letošních testů. Takže skutečně díky moc bezva práce! (ok)

di Apetitto   28-02-2010 15:36  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +10
myslim si, ze alonso si zvedat sebevedomi nepotrebuje, vzdyt je to dvojnasobny sampion a jeden z mala pilotu, kteri dokazali porazit schumachera ;-)
Neregistrovaný uživatel

Tom   28-02-2010 15:08  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -5
[IP: 213.192.22.XXX]
Myslim si že se Alonsovi pěkně zvedlo sebevědomí jak je u toho Ferari !! Jsem fakt zvědaví na první závod v Bahrajnu, teprve až tam se pořádně uvidí jak na tom doopravdy kdo je !!! ($6)
Neregistrovaný uživatel

Lucie Vyčichlová   28-02-2010 14:33  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -6
[IP: 89.24.5.XXX]
majk: děkujeme za upozornění, chybička se občas vloudí ;-)

di Apetitto: I mě prohlášení Virginu o dosluhující součástce zaujalo - vzhledem k tomu, kolik toho zatím (ne)najezdili.
Neregistrovaný uživatel

Karel V.   28-02-2010 14:31  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -6
Pája napsal:
Karle můžeš mi říct kdy Ferrari před touto sezonou sebevědomě prohlašovalo že má velký náskok? Podle mě žiješ v alternativní realitě

já to nemyslel nějak špatně, ale přijde mi, že např Alonso má občas hlášky typu: je to nejlepší auto, jaké jsem kdy řídit atd
Neregistrovaný uživatel

Karel V.   28-02-2010 14:25  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -1
majk napsal:
Ano, refreshuju to docela casto a sem tam se treba misto 12:33 objevi 13:33 a ja se vzdycky leknu, jakto, ze uz je tolik hodin :-) Nic ve zlem , nemyslel jsem to nejak spatne :-) ]tak to video, je opravdu super!! (y) (ok). Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?
[/citace napsal:

ajo tak díky za vysvětlení...teď už to chápu ;-)
Neregistrovaný uživatel

di Apetitto   28-02-2010 14:23  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -4
jak muze mit virgin dosluhujici soucastku, vzdyt jeste skoro nic nenajezdili, jsem zvedavy, zda v bahrajnu alespon jeden jejich vuz protne cilovou caru:-)
Neregistrovaný uživatel

lukss   28-02-2010 14:21  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -6
[IP: 213.194.244.XXX]
Prvně Schumacher řekne že vůz nemají dobrý pak,řekne Ross Brawn že 1 závod budou mit vitězství. ;-)
Neregistrovaný uživatel

di Apetitto   28-02-2010 14:20  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +2
taky si myslim, ze alonso u mclarenu vyhlasoval daleko vice ambice na titul nez nyni, zatim je mi ferrari se svym pristupem i kvalitou vozu sympaticke, zklamalo mne pouze odsouzenim novych tymu (n)
Neregistrovaný uživatel

majk   28-02-2010 14:20  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -3
[IP: 81.91.219.XXX]
Ano, refreshuju to docela casto a sem tam se treba misto 12:33 objevi 13:33 a ja se vzdycky leknu, jakto, ze uz je tolik hodin :-) Nic ve zlem , nemyslel jsem to nejak spatne :-)

]tak to video, je opravdu super!! (y) (ok). Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?[/citace napsal:
Neregistrovaný uživatel

Pája   28-02-2010 14:09  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -6
[IP: 82.144.159.XXX]
Karle můžeš mi říct kdy Ferrari před touto sezonou sebevědomě prohlašovalo že má velký náskok? Podle mě žiješ v alternativní realitě
Neregistrovaný uživatel

Karel V.   28-02-2010 13:59  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +2
tak to video, je opravdu super!! (y) (ok). Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů..
jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují
a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?
Neregistrovaný uživatel

di Apetitto   28-02-2010 13:59  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -4
video je sice vtipne, ale jednostranne, osobne jsem zazil situaci v brne na testech dtm, vsichni se vrtali v autech normalne, ale tovarni tym mercedesu vzdy zajel do garaze a stahl vrata, pochybuji, ze by u mclarenu po dlouhych letech intenzivni spoluprace s mercedesem ukazovali ferrari vse ze sveho monopostu a treba i jen praci lidi pri pitstopu ;-) Ale mozna prehodnotili s odchodem mercedesu smysl soutezeni a budou otevrenejsi.
Neregistrovaný uživatel

imartas   28-02-2010 13:39  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -4
[IP: 90.183.115.XXX]
Tak to video mě opravdu pobavilo. (ok)
Neregistrovaný uživatel

majk   28-02-2010 12:44  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -3
[IP: 81.91.219.XXX]
prosim, zacnete konecne psat ty casy spravne, sem tam vam utika hodina :-)
Neregistrovaný uživatel

Mr.G   28-02-2010 12:28  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    +1
[IP: 87.244.231.XXX]
Vypada to tak ze u Ferrari maju obaja jazdci rovnaky program. Aj Alonso aj Massa prvy den testu jazdili pomerne pomaly a druhy den simulovali pretek. Do obeda kvalifikaciu a ak sa nemylim, tak po obede by mal Massa zacat jazdit dlhe stinty.

Co ma na jednej strane tesi, lebo to vypada zatial na vyrovnane podmienky pre oboch jazdcov.(Osobne si myslim, ze o "jednotke" a "dvojke" sa rozhodne az pocas sezony, ked jeden z nich strati teoreticky muznost na vyhru. Do vtedy budu mat velmi podobne podmienky.

No a ta druha strana, co ma sice tesi, ale aj netesi je, ze Ferrari zrejme nepredstavi ziadnu z avizovanych airodynamicky noviniek, ktore avizovala este v Jereze. Pride mi to, ako keby ocakavali silnejsiu konkurenciu a nakoniec zistili, ze aj povodny setup je postacujuci a avizovany novy omnoho vacsi difuzor zatial zostal v zalohe, aby ho nebolo mozne tak rychlo okopirovat.

Typujem, ze ho nenasadia ani v Bahrajne, resp. ze s jeho nasadenim pockaju na vysledok preteku v Bahrajne a podla toho sa rozhodnu, ci ho uz treba alebo, ci este pocka.

Aj ked dnesne testy este neskoncili, vypada to, ze Ferrari pripravu na tohto rocnu sezonu nepodcenilo a na starte sa ukazu s kvalitnym monopostom.
Neregistrovaný uživatel

woczko   28-02-2010 10:53  |   Souhlasím  -  Nesouhlasím    -1
[IP: 62.245.107.XXX]
Nejdřív si všichni nainstalují žraločí ploutve a potom zjistí, že za silného větru se s tím nedá jezdit, protože to chytá boční vítr a formule je nestabilní. :-D
Neregistrovaný uživatel
< Předchozí | 1 | Další > Příspěvků: 29
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
Pravidla
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.

Zaregistrujte se a získejte spoustu výhod!

- zakládání témat
- téměř neomezená délka příspěvku
- možnost hlasovat pro příspěvky

Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo
smazat takto závadné příspěvky.
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 0]

F1NEWS.CZ – Svět Formule 1

Redakce | Reklama | Pracovní příležitosti | O F1NEWS.CZ | RSS

Copyright © 2002–2012 F1NEWS.CZ (Member of Autoroad.CZ)

Návštěvnost serveru měří NetMonitor.cz

Jakékoli publikování nebo další šíření obsahu serveru F1NEWS.CZ je bez písemného souhlasu společnosti Active Solutions s.r.o. zakázáno.