Velmi děkujeme za kladné ohlasy i všechny náměty na změny či zlepšení a budeme se snažit i nadále přinášet zajímavé, aktuální a korektní informace.
DISKUZNÍ FÓRUM
| NÁZEV SKUPINY | PŘÍSPĚVKŮ | POPIS SKUPINY |
NEWS
|
29299 | Diskuze pod články |
Zprávy z průběhu čtvrtého dne testů v Barceloně
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí
di Apetitto: myslim si, ze alonso si zvedat ...
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí
Pája: Karle můžeš mi říct kdy ...
]Adi: S tím vláknem máte pravdu, diskuzi by to zjednodušilo. Příslušnost k týmu se ale, myslím, pozná dobře i z příspěvků uživatele a jejich tónů
[/citace napsal:
No vidíte a já bych třeba vlákna nechtěl. V rozsáhlejších diskusích nemáte potom absolutně šanci zjistit, kde a jaké příspěvky přibyly. Potom abyste prohledávali celou diskusi znovu a znovu. To, myslím, není šťastný nápad.
[/citace napsal:No vidíte a já bych třeba vlákna nechtěl. V rozsáhlejších diskusích nemáte potom absolutně šanci zjistit, kde a jaké příspěvky přibyly. Potom abyste prohledávali celou diskusi znovu a znovu. To, myslím, není šťastný nápad.
Adi: S tím vláknem máte pravdu, diskuzi by to zjednodušilo. Příslušnost k týmu se ale, myslím, pozná dobře i z příspěvků uživatele a jejich tónů
No určitě vy pomohla možnost vybrat si, jakému jezdci/týmu fandím a odpovědi na příspěvky udělat jako vlákna, pop.
připojuji se ke chvále na tyto stránky, myslím, že po tomto skvělém zpravodajství ze zimních testů už nikdo nemůže pochybovat o tom, kdo je česká jednička ve zpravodajství z F1...
souhlas, děkuji všem redaktorům f1news.cz za super zpravodajství, které bylo opravdu skvělým osvěženěním předsezonního času...doufám, že uvidíme napínavou sezonu, kterou budeme moci pozorovat i na těchto stránkách
di Apetitto napsal:
Virgin uz ma najeto pres 1500 km, to neni nic. To je uplne bezne, ze po takove vzdalenosti v F1 spousta dilu odchazi a je nutne je vymenit. Tymy v testech jedou v nekterych oblastech az fyz. limit zivotnosti, aby proverili spolehlivost.
jak muze mit virgin dosluhujici soucastku, vzdyt jeste skoro nic nenajezdili, jsem zvedavy, zda v bahrajnu alespon jeden jejich vuz protne cilovou caru

Virgin uz ma najeto pres 1500 km, to neni nic. To je uplne bezne, ze po takove vzdalenosti v F1 spousta dilu odchazi a je nutne je vymenit. Tymy v testech jedou v nekterych oblastech az fyz. limit zivotnosti, aby proverili spolehlivost.
Diskuze na těchto stránkách je opravdu asi její největší problém.Chtělo by to trochu ji zjednodušit a zpřehlednit.Jinak jsou tyhle stánky dobrý a rád si tady počtu.Jo a připojuji se s poděkováním redakci za super zprostředkování info z testů.Díky
matias, pop, SeanL: Mockrát děkujeme!
Adi napsal:
Co byste zlepšil na našich diskuzích? Uvítáme podnětné připomínky....
Adi napsal:
Poslední dobou pro mne začínáte být jedničkou mezi českými servery a jestliže ještě malilinko zlepšíte diskuze, tak už opravdu nemám důvod chodit jinam, protože co se informovanosti a technických článků týče, ste jednička 

Co byste zlepšil na našich diskuzích? Uvítáme podnětné připomínky....
Ďakujem za super informácie. Ste jedničky.
Mnohokrát děkuji za perfektní zpracování a informovanost z průběhu celého testování, tímto bych celé rekci chtěl popřát mnoho úspěchů v nadcházejíci sezóně a aby si udržela vysokou laťku. Poslední dobou pro mne začínáte být jedničkou mezi českými servery a jestliže ještě malilinko zlepšíte diskuze, tak už opravdu nemám důvod chodit jinam, protože co se informovanosti a technických článků týče, ste jednička
taky se pridavam k podekovani redakci....
jen tak dal
jen tak dal

Já bych tím to jen chtěl poděkoval celé redakci f1news za takové to super zprostředkování celých letošních testů. Takže skutečně díky moc bezva práce!
myslim si, ze alonso si zvedat sebevedomi nepotrebuje, vzdyt je to dvojnasobny sampion a jeden z mala pilotu, kteri dokazali porazit schumachera
Myslim si že se Alonsovi pěkně zvedlo sebevědomí jak je u toho Ferari !! Jsem fakt zvědaví na první závod v Bahrajnu, teprve až tam se pořádně uvidí jak na tom doopravdy kdo je !!!
majk: děkujeme za upozornění, chybička se občas vloudí 
di Apetitto: I mě prohlášení Virginu o dosluhující součástce zaujalo - vzhledem k tomu, kolik toho zatím (ne)najezdili.

di Apetitto: I mě prohlášení Virginu o dosluhující součástce zaujalo - vzhledem k tomu, kolik toho zatím (ne)najezdili.
Pája napsal:
já to nemyslel nějak špatně, ale přijde mi, že např Alonso má občas hlášky typu: je to nejlepší auto, jaké jsem kdy řídit atd
Karle můžeš mi říct kdy Ferrari před touto sezonou sebevědomě prohlašovalo že má velký náskok? Podle mě žiješ v alternativní realitě
já to nemyslel nějak špatně, ale přijde mi, že např Alonso má občas hlášky typu: je to nejlepší auto, jaké jsem kdy řídit atd
majk napsal:
ajo tak díky za vysvětlení...teď už to chápu
Ano, refreshuju to docela casto a sem tam se treba misto 12:33 objevi 13:33 a ja se vzdycky leknu, jakto, ze uz je tolik hodin
Nic ve zlem , nemyslel jsem to nejak spatne
]tak to video, je opravdu super!!
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?
[/citace napsal:
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?ajo tak díky za vysvětlení...teď už to chápu
jak muze mit virgin dosluhujici soucastku, vzdyt jeste skoro nic nenajezdili, jsem zvedavy, zda v bahrajnu alespon jeden jejich vuz protne cilovou caru
Prvně Schumacher řekne že vůz nemají dobrý pak,řekne Ross Brawn že 1 závod budou mit vitězství. 

taky si myslim, ze alonso u mclarenu vyhlasoval daleko vice ambice na titul nez nyni, zatim je mi ferrari se svym pristupem i kvalitou vozu sympaticke, zklamalo mne pouze odsouzenim novych tymu
Ano, refreshuju to docela casto a sem tam se treba misto 12:33 objevi 13:33 a ja se vzdycky leknu, jakto, ze uz je tolik hodin
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?[/citace napsal:
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů.. jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?[/citace napsal:
Karle můžeš mi říct kdy Ferrari před touto sezonou sebevědomě prohlašovalo že má velký náskok? Podle mě žiješ v alternativní realitě
tak to video, je opravdu super!!
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů..
jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují
a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?
. Mě se i líbí, jak ten borec se jim tam prostě směje do ksichtů..jinak teda jak píše Mr.G: osobně si nemyslím, že by ferrari mělo zas tak velký náskok, jak pořád sebevědomě prohlašují
a k majkovi: moc sem teda nepochopil, cos tím myslel, můžeš mi to pls vysvětlit?
video je sice vtipne, ale jednostranne, osobne jsem zazil situaci v brne na testech dtm, vsichni se vrtali v autech normalne, ale tovarni tym mercedesu vzdy zajel do garaze a stahl vrata, pochybuji, ze by u mclarenu po dlouhych letech intenzivni spoluprace s mercedesem ukazovali ferrari vse ze sveho monopostu a treba i jen praci lidi pri pitstopu
Ale mozna prehodnotili s odchodem mercedesu smysl soutezeni a budou otevrenejsi.
Ale mozna prehodnotili s odchodem mercedesu smysl soutezeni a budou otevrenejsi.
Tak to video mě opravdu pobavilo.
prosim, zacnete konecne psat ty casy spravne, sem tam vam utika hodina
Vypada to tak ze u Ferrari maju obaja jazdci rovnaky program. Aj Alonso aj Massa prvy den testu jazdili pomerne pomaly a druhy den simulovali pretek. Do obeda kvalifikaciu a ak sa nemylim, tak po obede by mal Massa zacat jazdit dlhe stinty.
Co ma na jednej strane tesi, lebo to vypada zatial na vyrovnane podmienky pre oboch jazdcov.(Osobne si myslim, ze o "jednotke" a "dvojke" sa rozhodne az pocas sezony, ked jeden z nich strati teoreticky muznost na vyhru. Do vtedy budu mat velmi podobne podmienky.
No a ta druha strana, co ma sice tesi, ale aj netesi je, ze Ferrari zrejme nepredstavi ziadnu z avizovanych airodynamicky noviniek, ktore avizovala este v Jereze. Pride mi to, ako keby ocakavali silnejsiu konkurenciu a nakoniec zistili, ze aj povodny setup je postacujuci a avizovany novy omnoho vacsi difuzor zatial zostal v zalohe, aby ho nebolo mozne tak rychlo okopirovat.
Typujem, ze ho nenasadia ani v Bahrajne, resp. ze s jeho nasadenim pockaju na vysledok preteku v Bahrajne a podla toho sa rozhodnu, ci ho uz treba alebo, ci este pocka.
Aj ked dnesne testy este neskoncili, vypada to, ze Ferrari pripravu na tohto rocnu sezonu nepodcenilo a na starte sa ukazu s kvalitnym monopostom.
Co ma na jednej strane tesi, lebo to vypada zatial na vyrovnane podmienky pre oboch jazdcov.(Osobne si myslim, ze o "jednotke" a "dvojke" sa rozhodne az pocas sezony, ked jeden z nich strati teoreticky muznost na vyhru. Do vtedy budu mat velmi podobne podmienky.
No a ta druha strana, co ma sice tesi, ale aj netesi je, ze Ferrari zrejme nepredstavi ziadnu z avizovanych airodynamicky noviniek, ktore avizovala este v Jereze. Pride mi to, ako keby ocakavali silnejsiu konkurenciu a nakoniec zistili, ze aj povodny setup je postacujuci a avizovany novy omnoho vacsi difuzor zatial zostal v zalohe, aby ho nebolo mozne tak rychlo okopirovat.
Typujem, ze ho nenasadia ani v Bahrajne, resp. ze s jeho nasadenim pockaju na vysledok preteku v Bahrajne a podla toho sa rozhodnu, ci ho uz treba alebo, ci este pocka.
Aj ked dnesne testy este neskoncili, vypada to, ze Ferrari pripravu na tohto rocnu sezonu nepodcenilo a na starte sa ukazu s kvalitnym monopostom.
Nejdřív si všichni nainstalují žraločí ploutve a potom zjistí, že za silného větru se s tím nedá jezdit, protože to chytá boční vítr a formule je nestabilní.
< Předchozí |
1 |
Další >
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
Anonym
Registrovat se
Pravidla
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
- zakládání témat
- téměř neomezená délka příspěvku
- možnost hlasovat pro příspěvky
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo
smazat takto závadné příspěvky.
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 0]
Zprávy serveru F1NEWS.CZ za posledních 24 hodin:
- » Nürburgring: Zelené peklo 1/3
- » Massa: Před námi je spousta práce, s novým Ferrari je vše složitější
- » McLaren věří, že s nízkým nosem o nic nepřichází
- » Williams spokojen s motorem a spolehlivostí
- » Sutil se chce proti soudnímu rozsudku odvolat
- » Týmy F1 neočekávají konec výfukové ságy
- » Kobajaši: Sauber C31 je rychlejší než loňský monopost
- » Williams je po prvním dnu na trati spokojen
- » Předsezónní testování v Jerezu: Den druhý ovládl Schumacher (+ foto)
F1NEWS.CZ – Svět Formule 1
Redakce | Reklama | Pracovní příležitosti | O F1NEWS.CZ | RSS
Copyright © 2002–2012 F1NEWS.CZ (Member of Autoroad.CZ)
Návštěvnost serveru měří NetMonitor.cz
Jakékoli publikování nebo další šíření obsahu serveru F1NEWS.CZ je bez písemného souhlasu společnosti Active Solutions s.r.o. zakázáno.