DISKUZNÍ FÓRUM
| NÁZEV SKUPINY |
PŘÍSPĚVKŮ |
POPIS SKUPINY |
OBECNÉ
|
10 |
O všem co se jinde neuplatní |
Vše o diskuzním fóru F1NEWS.CZ
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí
jjiri: Jo a ještě jsem zapomněl na ...
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí
jjiri: Zatím mi vadí dvě věci a ...
petz
20-02-2011 20:37 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
0
Aktivita:
100
[IP: 90.179.96.XXX]
Zdravim, asi nejlepší web o formulích na českém webu. Jen tak dál
A co udělat nějakou "mapu uživatelů", aby jsme věděli kdo odkud je, aby se mohli třeba v budoucnu sjednat nějaký srazy?
Petr
25-03-2010 13:24 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
0
Aktivita:
2026
[IP: 195.47.26.XXX]
Design je dosti subjektivní věc. Naše prošly před několika měsíci rozsáhlou úpravou (včetně grafiky a rozložení prvků), kdy jsme brali v úvahu podněty, jež se do té doby nastřádaly. Celkový koncept či barvy hned měnit zase nebudeme, ale pokud máte konkrétní návrh, klidně jej napište, budeme rádi.
Ad reklamy) Ono by bylo hezké, kdyby se neobjevovaly vůbec nikde - žel (nejen) nás živí.
Mysik
18-03-2010 21:30 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
0
Aktivita:
36
[IP: 79.127.251.XXX]
jak už jsem řekl .. :) líbilo by se mi lepší zpracování ..jak po stránce designu..tak ..po stránce jednoduchosti.. Na úvodní stránce mi toho přijde strašně moc ..a těžko se tam vyznat..Reklamy jsou, kde se podívám (ty asi omezovat nejde

..) Ale chtěl bych pochválit redaktory

články jsou pěkně napsány...mnohdy i s pěknými obrázky
Petr
18-03-2010 12:11 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
0
Aktivita:
2026
Na výšce příspěvků se pracuje.
Dlouhé odesílání postu a čekání na návrat bylo vyřešeno - prodleva byla zkrácena, již není třívteřinová.
Příspěvky řadit chronologicky vzestupně či sestupně? Můžete si nyní zvolit sami po registraci ve svém profilu.
Petr
03-03-2010 09:46 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
+3
Aktivita:
2026
V zivem zpravodajstvi z testu mi bylo vytykano psani zhora dolu (nejcerstvejsi prispekvy byly na konci stranky), coz beru jako podstatnou pripominku.
Priste to se to tedy budeme snazit udelat naopak (nejnovejsi post bude nahore). Dekuji za rozumne pripominky a trpelivost!
ericX11
02-03-2010 20:17 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
0
Aktivita:
63
[IP: 90.180.25.XXX]
jjiri napsal:
Jo a ještě jsem zapomněl na příliš dlouhé odesílání postu a čekání na návrat.
Vše co tu píšeš, bereme jako rozumné připomínky a vše předám vývojáři fóra. Díky!
incinatus
02-03-2010 14:22 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
-1
Aktivita:
80
[IP: 95.102.4.XXX]
Tento web mám v záložkách už dlhú dobu. Pár krát som tu aj diskutoval. Ale....
....ale pravdu povediac sa mi Váš systém diskusii nepozdáva. Nevidím v ňom žiadnu logiku.
- článok sa číta zhora nadol
- potom treba preskočiť na koniec stránky, aby sa našiel prvý pridaný príspevok.
- príspevok sa opäť číta zhora nadol
- po prečítaní príspevku treba opäť rolovať hore, čítať príspevok - pre zmenu opäť zhora dole a po prečítaní príspevku opäť rolovať hore.
Tak dookola a dookola. Hore-dole-hore.
Možno existuje spôsob, ako to vymyslieť ešte zložitejšie a neprehľadnejšie - ale k čomu je to dobré?
Prečo to neurobiť jednoducho ( a podľa mňa aj logicky )
Píšeme a čítame zhora dolu.
Prečo tak aj nediskutovať?
Systém citácii príspevkov na ktoré sa reaguje je trochu ťažkopádny, ale lepšie ako nič. Podľa mňa je diskusia "s vláknami" prehľadnejšia, ale to je asi len vec zvyku.
Podľa príspevku admina ( ericX11 ) bude možno väčšinu mojich pripomienok vyriešiť užívateľským nastavením, ale už som tu zažil dve-tri reorganizácie a neviem, či boli naozaj k lepšiemu - týka sa to len diskusií, nie webu ako takého.
jjiri
02-03-2010 09:40 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
+3
Aktivita:
454
[IP: 213.210.156.XXX]
Jo a ještě jsem zapomněl na příliš dlouhé odesílání postu a čekání na návrat.
jjiri
02-03-2010 09:39 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
-1
Aktivita:
454
[IP: 213.210.156.XXX]
Zatím mi vadí dvě věci a to je přílišná výška příspěvku i když napíšu jedno slovo a za druhé mezi článkem a diskuzí je příliš "balastu". Ty související a další zprávy bych vyhodil jinam třeba do strany a nechal bych přímo pod článkem prostor pro diskuzi.
ericX11
02-03-2010 01:44 |
Souhlasím
-
Nesouhlasím
+2
Aktivita:
63
[IP: 90.180.25.XXX]
Zdravím všechny, předně si dovolím za redakci poděkovat všem, kterým z vás se tu líbí. Bavil jsem se s vedením serveru a vývojáři a domluvili jsme se, že tady zřídíme vlákno, kam můžete psát své postřehy, náměty co v diskuzi změnit, vylešpit, zrušit a nebo co vám zde chybí. Zjistil jsem:
1) Avatary - pracuje se na tom, aby se bezproblémů nahrávaly z HDD
2) Řazení se údajně bude brzy upravovat uživatelsky v nastavení ve svém profilu uživatele
3) Bude se pracovat i na jak tomu říkají "fans avatars)
Tóť zatím vše... Díky za redakci!
< Předchozí |
1 |
Další >
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 0]
Zprávy serveru F1NEWS.CZ za posledních 24 hodin: