nevíte kde by sli sehnat kola z f1?
DISKUZNÍ FÓRUM
| NÁZEV SKUPINY | PŘÍSPĚVKŮ | POPIS SKUPINY |
MAGAZÍN
|
2257 | Diskuze pod články "Magazínu" |
Kola ve Formuli 1 - ráfky a lanka
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí
HAAK: Dle regulí FIA musí být ...
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí
marway: nový ráfek Ferrari F10 - ...
Oká, tomu už rozumím .)
Tom (A) napsal:
Článek jsem psal min. týden - pod pojmem brzy jsem myslel do tech. přejímky v Bahrajnu. Pokud to neokopírují do pátku, v sezóně by je už nasadit neměly.
Bylo řečeno, že kola podléhají homologaci a nesmí se během sezony měnit. Nerozumím teda poslední poznámce o kolech, že si je ostatní týmy okopírují a bude klid..
Článek jsem psal min. týden - pod pojmem brzy jsem myslel do tech. přejímky v Bahrajnu. Pokud to neokopírují do pátku, v sezóně by je už nasadit neměly.
Bylo řečeno, že kola podléhají homologaci a nesmí se během sezony měnit. Nerozumím teda poslední poznámce o kolech, že si je ostatní týmy okopírují a bude klid..
nový ráfek Ferrari F10 - připadá mi zvláštní, že na něco takového někdo nepřišel dřív, když do vývoje F1 jde tolik peněz ... asi to tam bude podobné jako v běžných firmách, pro zahlcení birokracií a politikářským kariérismem není prostor pro čisté techniké selské myšlení ... západ nebo východ, pravice nebo levice, jsme jen lidi
Pěknej článek,mě osobně se nejvíc líbí ráfky Mercedesu.
HAAK napsal:
Ano, to první číslo je (v pravidlech FIA) mírně zaokrouhlenoo. Nesmí se používat nic lehčího než hořčík (a ani jeho slitina M18430).
Tak nevim, ale myslim si, že 1,738 je o něco míň než 1,74, tak jak to teda je, nebo se to snad zaokrouhluje?
Ano, to první číslo je (v pravidlech FIA) mírně zaokrouhlenoo. Nesmí se používat nic lehčího než hořčík (a ani jeho slitina M18430).
Dle regulí FIA musí být použit homogenní kovový materiál s minimální hustotou 1,74 g/cm3 (při 20 °C), což odpovídá využití hořčíku (1,738 g/cm3)
Tak nevim, ale myslim si, že 1,738 je o něco míň než 1,74, tak jak to teda je, nebo se to snad zaokrouhluje?
moc pěkný a pro mne velice zajímavý článek.
< Předchozí |
1 |
Další >
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
Anonym
Registrovat se
Pravidla
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
- zakládání témat
- téměř neomezená délka příspěvku
- možnost hlasovat pro příspěvky
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo
smazat takto závadné příspěvky.
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 0]
Zprávy serveru F1NEWS.CZ za posledních 24 hodin:
- » Nürburgring: Zelené peklo 1/3
- » Williams spokojen s motorem a spolehlivostí
- » Sutil se chce proti soudnímu rozsudku odvolat
- » Týmy F1 neočekávají konec výfukové ságy
- » Kobajaši: Sauber C31 je rychlejší než loňský monopost
- » Williams je po prvním dnu na trati spokojen
- » Předsezónní testování v Jerezu: Den druhý ovládl Schumacher (+ foto)
- » Newey hodnotí rychlost Red Bullu opatrně: Efekt výfuků se nám nepodařilo nahradit
- » Ferrari po prvních jízdách s F2012 spokojeno