to je velká škoda, hd vysílání sleduji již více jak rok a vždy mě kvalitou překvapí - naposledy úžasné záběry nejen našich hokejistů, ale takové slow motion záběry v hd kvalitě např. ze sjezdového lyžování jsou nádherné! už i upscaling na hd rozlišení a datovým tokem 11mbit je úplně jiný zážitek z f1 - loni na tv nova, předloni na orf 1 hd, být to plné hd, pak by to byl neskutečný zážitek! auuuu mě to tak ser...
DISKUZNÍ FÓRUM
| NÁZEV SKUPINY | PŘÍSPĚVKŮ | POPIS SKUPINY |
MAGAZÍN
|
2257 | Diskuze pod články "Magazínu" |
Formule 1 bude letos v HD natáčena, nikoliv vysílána
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí
jjiri: Jsou si jisti svojí pozicí a ...
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí
Lord Mystic: to je velká škoda, hd ...
Jsou si jisti svojí pozicí a proto z toho chtějí vytlačit maximum což se jim zase bohužel povede. Pokud by existovala podobně populární závodní série tak by to vypadalo úplně jinak...
To jen potvrzuje můj názor na lidi kolem F1 (B. Ecclestone a spol.)
- pro F1 je dobré a zajímá je pouze to, na čem dokáží pořádně vydělat
- tlak od distribučních společností TV signálu je velký jen tak, aby o svůj díl koláče nepřišli
- starou gardu k "novinkám" jako je HD těžko nadchneš, pokud to sami nepotřebují - jsou na místě a TV s F1 nesledují
Jsem pesimista i pro rok 2011.
- pro F1 je dobré a zajímá je pouze to, na čem dokáží pořádně vydělat
- tlak od distribučních společností TV signálu je velký jen tak, aby o svůj díl koláče nepřišli
- starou gardu k "novinkám" jako je HD těžko nadchneš, pokud to sami nepotřebují - jsou na místě a TV s F1 nesledují
Jsem pesimista i pro rok 2011.
< Předchozí |
1 |
Další >
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
Anonym
Registrovat se
Pravidla
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
- zakládání témat
- téměř neomezená délka příspěvku
- možnost hlasovat pro příspěvky
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo
smazat takto závadné příspěvky.
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 2]
Zprávy serveru F1NEWS.CZ za posledních 24 hodin:
- » Nürburgring: Zelené peklo 1/3
- » Massa: Před námi je spousta práce, s novým Ferrari je vše složitější
- » McLaren věří, že s nízkým nosem o nic nepřichází
- » Williams spokojen s motorem a spolehlivostí
- » Sutil se chce proti soudnímu rozsudku odvolat
- » Týmy F1 neočekávají konec výfukové ságy
- » Kobajaši: Sauber C31 je rychlejší než loňský monopost
- » Williams je po prvním dnu na trati spokojen