DISKUZNÍ FÓRUM
| NÁZEV SKUPINY | PŘÍSPĚVKŮ | POPIS SKUPINY |
MAGAZÍN
|
2257 | Diskuze pod články "Magazínu" |
Analýza strategií, které jezdci použili na Hungaroringu
Názor, se kterým lidé nejvíce souhlasí
Anonym: Pěkná analýza (y)
Názor, se kterým lidé nejvíce nesouhlasí
Petr: Tohle musíte vidět, ...
Nickson napsal:
Děkuji.
Byla to levá bočnice z předního křídla Liuzziho vozu (psal jsem o tom již v článku o vzájemných soubojích týmových kolegů: zde).
Skvělej článek! Mimochodem, už se ví, čí byly ty trosky kvůli kterejm vyjel SC? Toho souboje Kobajaši x Schumi je mi líto, že jsem ho neviděl. Koby je dobrej bojovník! 

Děkuji.
Byla to levá bočnice z předního křídla Liuzziho vozu (psal jsem o tom již v článku o vzájemných soubojích týmových kolegů: zde).
Skvělej článek!
Mimochodem, už se ví, čí byly ty trosky kvůli kterejm vyjel SC?
Toho souboje Kobajaši x Schumi je mi líto, že jsem ho neviděl. Koby je dobrej bojovník!
Mimochodem, už se ví, čí byly ty trosky kvůli kterejm vyjel SC?
Toho souboje Kobajaši x Schumi je mi líto, že jsem ho neviděl. Koby je dobrej bojovník!
Pěkná analýza
Ty pneumatiky jsou pro me snad nejvetsi zklamani sezony. Cekal jsem takticke bitvy v boxech, kdyz nemusi pilot jet do boxu kvuli palivu a misto toho jsou z toho sachy na trati, kdy piloti setri svuj vuz a z 90% jim staci jedno povinne prezuti, kdyby nemuseli, tak ani to 
Snad Pirelli bude mit nejake spatne pneu, ktere prd vydrzi aby jezdili do boxu min. 2x lepe i vicekrat, protoze zakaz tankovani prinesl letos v drtive vesine pripadu mnohem vetsi nudu, nez jak to bylo v minulych sezonach
Kdyz nejmekci smes vydrzi 2/3 zavodu tak je neco spatne

Snad Pirelli bude mit nejake spatne pneu, ktere prd vydrzi aby jezdili do boxu min. 2x lepe i vicekrat, protoze zakaz tankovani prinesl letos v drtive vesine pripadu mnohem vetsi nudu, nez jak to bylo v minulych sezonach
Kdyz nejmekci smes vydrzi 2/3 zavodu tak je neco spatne
< Předchozí |
1 |
Další >
VLOŽIT PŘÍSPĚVEK
Anonym
Registrovat se
Pravidla
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo smazat takto závadné příspěvky.
- zakládání témat
- téměř neomezená délka příspěvku
- možnost hlasovat pro příspěvky
Zakazuje se užívání vulgárních výrazů, hanlivých narážek s rasisitickým podtextem a porušování platných zákonů ČR. Redakce si vyhrazuje právo
smazat takto závadné příspěvky.
FORUM.F1NEWS.CZ [Počet on-line uživatelů: 2]
Zprávy serveru F1NEWS.CZ za posledních 24 hodin:
- » Nürburgring: Zelené peklo 1/3
- » Massa: Před námi je spousta práce, s novým Ferrari je vše složitější
- » McLaren věří, že s nízkým nosem o nic nepřichází
- » Williams spokojen s motorem a spolehlivostí
- » Sutil se chce proti soudnímu rozsudku odvolat
- » Týmy F1 neočekávají konec výfukové ságy
- » Kobajaši: Sauber C31 je rychlejší než loňský monopost
- » Williams je po prvním dnu na trati spokojen