Webber: Stále patřím mezi kandidáty na titul!

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

Mark Webber tvrdí, že se nadále považuje za uchazeče o letošní titul mistra světa a věří, že dokáže vytvořit tlak na nejlepší tři muže letošního šampionátu.

Více si však média v hlavních zprávách všímají jeho stájového kolegy Sebastiana Vettela, kterého také považují za hlavního protivníka Jensona Buttona. Webber s ním zatím drží krok - v šampionátu na Sebastiana ztrácí 3,5 bodu. Mladý Němec si vede v kvalifikacích lépe, v závodech ale často dělá chyby.

"Dosahují dost dobrých výsledků," tvrdí o sobě hulánovsky Webber. "V neděle jsem podával velmi vyrovnané výkony. Víme, že sobota je klíčová, protože to je mezi námi velmi těsné, zvláště v posledních několika závodech."

"Stále věřím, že přivézt v budoucnu hodně bodů. Jestli mi to bude stačit, aby byl pořád vpředu, to uvidíme.Mám na to a ano, se svými výkony letos jsem velmi spokojený," pokračuje sebevědomý Australan.



"Stačí málo, aby se věci otočily, takže už těším do Nürburgringu. Mohlo by tam být proměnlivé počasí. A pak máme Budapešť. Před námi jsou tedy dobré závody, které nás prověří - těším se na ně," dodává Mark.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu